PARC

Els massissos del Montnegre i el Corredor són dues unitats de relleu ben definides que es disposen alineades en paral·lel a la costa, formant part de la Serralada litoral i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva.

El clima Mediterrani de la zona fa que proliferin espècies típiques d’aquest clima com són: el pi pinyer, l’alzina, bruc, cirerer d’arboç i alzina surera. Així com un munt de plantes aromàtiques com la farigola, el romaní, l’espígol, el cap d’ase, l’orenga, la menta d’aigua,…La fauna que trobem al parc es abundant ja que el ofereix tot tipus d’ambients als seus habitants que fan prosperar la biodiversitat, des de boscos, zones obertes, boscos de ribera, matollars, camps de cultiu,… Destaca la presencia del senglar i el cabirol, les poblacions de mamífers més grans dins el parc. Si teniu una mica de sort en podreu observar algun de bon matí o al vespre.El parc es una ruta de pas dels ocells migradors que van cap a Africa des del nord d’Europa, això fa del parc un indret d’interès en l’observació ornitològica.

En els ambients humits i a les rieres podreu trobar gran varietat d’especies d’amfibis i rèptils, sent la granota verda i la salamandra les especies que podeu observar amb més facilitat.

Esperem que disfruteu molt del Parc!!